maanantai 21. joulukuuta 2015

Aamupaino 93,8

200 grammaa pakasteherneitä ja kahvia. Kahvimaito kannattaisi varmaan vaihtaa rasvattomaan? Tykkään hurjan paljon pähkinöistä, mutta en oikein tiedä onko niitä fiksua syödä.

Ajatus joulusta ahdistaa hieman, tosin vain syömisen suhteen. Onneksi en ole kovinkaan suuri perinteisen jouluruoan ystävä, mutta herkkujen syöminen huolestuttaa. Suklaa on joskus todella hyvää ja esim. joulutortut ovat suuri heikkouteni. Ostin eilen Tigeristä askartelutarvikkeita, ehkä keskitän energiani ja ajatukseni askarteluun enkä syömiseen.

Tänään menen uimaan ja vesijumppaan, onneksi siinä kuluu kaloreita. Ärsyttää, kun olen niin suunnattoman laiska liikkumaan. Tulisipa kevät pian, niin pääsisi harrastamaan työmatkapyöräilyä. Työmatkani on noin kuusi kilometria, eli ei paljon mitään, mutta tämmöinen läskipallo ainakin hikoilee ja hengästyy kuin hullu sillä matkalla.

Huomenna en pääse vaa'alle, kun menen kumppanin luokse yöksi. Hän ei taida edes omistaa vaakaa, enkä kehtaa alkaa kyselemäänkään moista. Toinen kumppanini taas tykkää tehdä paljon ruokaa ja leipoa, se on aina vähän huolestuttavaa, kun en saisi syödä kamalasti, puhumattakaan että saisi herkutella.

Lähden huomenna joulunviettoon, enkä perheeni luona kehtaa punnita itseäni koko ajan. Eikä siellä taida olla edes toimivaa vaakaa. Harmi sinänsä, jos näkisin kilojen nousevan, ei ehkä tulisi syötyä niin hulluna. Ehkä täytyy kehittää vaaka mieleeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti